Marmaris Satılık Villa




Yüzlerce Güncel Emlak İlanı

Mugla ve Marmarisin çevresi özellikle Marmaris satılık villa ile arsa daire konut yazlık ilanları sunan gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermeye devam eden Gonenc Emlak Şirketi Selimiye villa taleplerinin arttığını bildiriyor.

Son yıllarda yazık özelliğini tamamen yitiren Marmaris yerli yabancı turistlerin tatil yeri olmaktan çıktı. Artık yaz kış yaşanılan tatil kasabasına dönüştü. Büyük kentlerin gürültüsü ve doğadan uzak görüntüsü kalabalığın ve kirliliğin karmaşasından kaçanlara kucak açılıyor. Konut arzında sıkıntıların yakın zamanda yaşanacağı öngörülüyor. Nitekim kiralık ev talepleri devresel talep trendini aşarak sürekli kronik talebe dönüştürüldü. Marmariste kiralık ev bulmak artık oldukça güçleşti. Henüz satılık ev konusunda talebi karşılayacak hacimde stok var. Stokların yüksek seviyede olması etiketlenecek beklenti nedeniyle fiyatların şişmesi.

Özellikle Marmaris satılık villa konusunda ikili yaklaşım görülüyor. Villa inşaatına uygun imarlı parsel satın alarak kuralların belirlediği çerçeve içerisinde keyif, beğeni, isteklere göre ev yapmak, ya da hazır villa satın almak. Bize göre hemen ilk olanı tercih edilmeli. Neden? Daha ekonomik ve sizin isteklerinize göre olmasının getirdiği avantaj önemli olduğundan. Salon parke, mermer, fayans vb. materyal, renk seçimi özgürlüğümüz olacağı için. Elbette biraz sıkıntılı olabilen süreci herkes yaşamak istemez. İkinci yaklaşım, hazır anahtar teslim, örneğin: Selimiye  satılık villa alınması tercih edilebilir. Ancak; her ikisi için çok ciddi bir sorun var. Nerede villa alınacak? Parsellerin çoğu bitmiş. Lokasyon olarak, İçmeler,Armutalan ve Beldibi uygun görülmekle beraber bu yönde arz daralması varlığını göstermektedir.

Plaja, merkeze yakın Marmaris satılık villa bulmak, teknik olarak son derece zor görünmektedir. Marmariste eski iki katlı evler yıkılarak yerine imar planına uygun biçimde girişi dükkan iki kat daire üst kat dubleks olmak üzere 8 konut 2 dükkan yapılmaktadır. Bu nedenle, iç kesimde üç kat yasal izin olan parsellerde bile villa yerine 6 daire yapılmaktadır. Bu nedenlerle merkezde villa bulunması teknik ve piyasa koşulları, imar planı gibi parametreler nedeniyle güç olmaktadır.

Şirketimiz 20 yıllık deneyimi ardında bırakarak profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. İşte bütün anlatılanlar ardından sürpriz nitelikte tarafımızdan sektöre sunulan villa için duyuru yapalım. Plaj, alışveriş merkezi, ana caddeye yakın müstakil ev 692 nolu ilan olarak portföyümüzden satışa sunuldu. 228m2 arsa içinde, duvardan duvara mermer 4 oda, düşük banket şömineli salon, en-süite master yatak odası, banyo wc, balkon,teras,veranda, araç parkyeri BBQ vb. özelliklere sahip Marmaris satılık villa 250.000-€ fiyat etiketiyle piyasaya çıkarıldı. Alıcısını bekleyen satilik villa için resmi sitemizi izlemeniz önerilir. Villalar yanı sıra en çok talep alan Marmaris satılık daire ilanlarının devamlı güncellendiğini belirtelim.

Kemal Gonenc

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Selimiye Emlak | Satılık Arsalar

Selimiye Evleri

Marmaris Selimiye Emlak İlanları