Marmaris Selimiye | Satilik Ev Almak


Gönenç Emlak Şirketi Muğla Marmaris Selimiye satılık ev almak konusunda sıkıntılara karşı uyarıları gayrimenkul sektöründe paylaştı.  Marmaris bölgesinde ev alımları konusunda insanların zaman zaman karşısına çıkabilecek sıkıntıların yeniden doğuyor olduğu ve bu sorunların git gide artabilecek bir kapasite içerisinde bulunuyor olduğu söyleniyor. 

Marmaris emlak alım ve satım konusunda artık daha fazla artış görülüyor olmasına rağmen yapılan araştırma ile analiz raporları ele alındığında, Marmaris konut sektörünün sekteye uğrayabilmesi söz konusu. Marmaris bölgesi içerisinde artış gösteren emlak ile evlerin kira artışlarına rağmen, yaklaşık olarak iki bin beş yüz memur sıfatında bulunan kişinin tayini çıkarak bu bölgeye gelmesi, üniversite hazırlığı yapan ve kazanarak bu bölgeye gelen öğrencilerin artış göstermesi ile kişilerin evlenerek özellikle de yaz ayları içerisinde buraya gelmesi gibi sebeplerden dolayı, Marmaris bölgesinde satılan ve kiraya verilen evlerin artık azaldığı görülüyor. 

Ya da bulunan bu evlerin çok daha fazla fiyat artışı içerisinde olduğu görülüyor. Haliyle Marmaris bölgesine bu kadar gelen insanın taşınması, okumak için burada bulunması ya da tayin sebeplerinden dolayı Marmaris bölgesinde kiralık veya satılık ev ihtiyacı duyarak alım ile kiralama işi yapması nedeniyle, Marmaris emlak sektörü içerisinde ev fiyatları çok daha fazla hale geliyor. 

Gayrimenkul Haberleri

Marmaris-haber.com sitesi olarak yayınladığımız haberlere bakıldığı zaman ise yakın zamanlar içerisinde Marmaris bölgesi içerisine yeni konut planlama sistemlerinin yapılacağı ve bu sorunun daha başlamadan bitecek olması bildirilmektedir. 

Her ne kadar yapılan haberler ile insanların bilgilenmesi sağlanıyor olsa dahi, Marmaris bölgesine taşınması söz konusu olan ya da buraya gelme durumları bulunan insanların, bu bölge içerisinde bulunan evlerin alımlarında veya kiralama durumlarında sorun yaşayacakları korkusuna kapılmasına bir türlü engel olamıyor.

Talep Yükseliyor 

Özellikle de yaz dönemlerinin gözdesi olarak bilinen Marmaris ilçesi içerisinde son zamanların en fazla emlak satış işlemlerinin yapılmış olması, insanların artık daha fazla bu bölge içerisinde yatırım amaçlı ya da yerleşme amaçlı ev alımı yapabileceğini gösteriyor olsa dahi, yine son zamanlar da Marmaris kiralık ev ve satılık konut fiyat artışı göstermesi bu durumu engelliyor. Marmaris içerisinde ev sahibi olmayı ya da ev kiralamayı düşünüyorsanız Marmaris Gonenc Emlak firmasından profesyonel hizmet desteği satın alabilirsiniz. 

İrtibat: 0532 312 01 16


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Selimiye Emlak | Satılık Arsalar

Selimiye Evleri

Marmaris Selimiye Emlak İlanları