Selimiye emlak yatırımı



Muğla Marmaris Selimiye

Büyük kentlerden göç güney sahillerine yirmi yıl üzerinde süredir devam ediyor. Bu göç daha çok hayallerinin peşinde koşanlar. Doğayı sevenler, sahillere yakın tatil yapar gibi yaşamayı seçenleri Marmaris kucakliyor.

Sadece yaz aylarında ilgi gören Marmaristen 40 dakika araç sürüş mesafesindeki Selimiye yatçıların, günübirlik tatilcilerin ve emeklilerin yerleştiği beldemiz.

Revizyon imar planının onaylanmasından sonra, Selimiye satılık arsa fiyatları yükseldi. Mugla Marmaris Emlak danışmanları yıllarca, ev inşaatına yasal izinli, yani imarlı parsel arayanları geri çevirdiler. Bu talep karşılanamadı.

Gayrimenkul Yatırımı

Gözü kara, risk almakta sakınca görmeyenler kaçak yaılar inşaa ettiler. Komik miktarda ceza ödenerek bu evlerde yaşadılar. İmar affı gelir, düşüncesiyle ucube kaçak yapılar yanında lüks villalar yapıldı.

Geldik bu güne. Artık imarlı parsellere inşaat yapılabiliyor. Fakat parsel bulabilirsen. Arsa kalmadı. Kalanlar da, Marmaris fiyatlarını aştı. 500m2 arsa içinde 90m2 tabana oturan deniz gören konut fiyatları 750-900.000-TL seviyelerini bile aştı.

Son fırsatları yakalayanlar arsa satın alabiliyorlar. Bir mobilete 1000-m2 arsa dönemi bitti. Artık eski para ile trilyon konuşuluyor. Eksen artık, Turgut Orhaniye, Söğüt, Bayır taraflarına kaydı.

Mugla Marmaris Selimiye Mahallesi, yine de doğal güzelliği ile talep almaya devam eder. Ancak, prim yapma süreci tamamlandı görülüyor. Selimiye emlak piyasasında satışların oldukça düşük yoğunlukta olması sanırım bunun göstergesi.

SELİMİYE GÖNENÇ EMLAK
0532 312 01 16

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Selimiye Emlak | Satılık Arsalar

Selimiye Evleri

Marmaris Selimiye | Satilik Ev Almak